SDP:n Virtuaalivappu facebookissa 1.5. klo 14

Ajankohtaista

Poikkeusaikana Vappua juhlistetaan virtuaalisesti. SDP:n virtuaalivapussa vappupuheen pitää SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne. Lisäksi kuulemme Vapputervehdyksen pääministeri Sanna Marinin esittämänä. Virtuaalivapussa esiintyvät muusikko-musiikintekijä Tuija Rantalainen sekä lastenyhtye Hevisaurus. Vappulähetyksen juontaa SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm. Kasaa siis valmiiksi soittolista lempityöväenlauluistasi, hanki tippaleivät ja munkit sekä laita vappusima ajoissa tekeytymään. Tänä vuonna työväen vappujuhlissa ei tarvitse palella!

SDP:n virtuaalivappu on katsottavissa SDP:n FB-sivujen kautta:
https://www.facebook.com/sosialidemokraatit

Vappuaaton viettoa vauhdittaa TSL:n virtuaalivappu.

TSL:n ja Aikamerkin vappulive TSL:n studiolta Hakaniemestä alkaa klo 17. Suorassa lähetyksessä keskustellaan presidentti Tarja Halosen kanssa sivistyksestä ja kuullaan musiikkia kisällilauluryhmä Rajamäen Pojilta, jonka perustamisesta on tänä vuonna kulunut 100 vuotta. Yhtyeessä musisoivat Juha Hostikka (laulu), Palefacena tunnettu Karri Miettinen (laulu), Niko Kumpuvaara (haitari), Jarmo Julkunen (banjo), Ville Herrala (basso) ja Anssi Nykänen (rummut). Tapahtuma on nähtävissä suorana TSL:n Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla.

Laulusta alkaa vappu, joten kutsumme sinut myös laulamaan yhdessä Monna Kamun ja Jarmo Julkusen kanssa klo 12. Voit katsella, kuunnella ja laulaa mukana koko viikonlopun ajan joko YouTubessa tai Facebook-tapahtuman sivulla. Tapahtuman tuottavat TSL ja KSL-opintokeskus, ja se on osa Laulu ottaa kantaa -verkostoa.

TSL:n vappuaaton ohjelma löytyy facebookista: https://www.facebook.com/Sivistys
tai youtubesta: https://www.youtube.com/channel/UCxLNwQmP5vPFIZ4oIzjQ-GA