Saara Laukkanen on valittu Etelä-Savon sd. aluevaltuustoryhmän aluekoordinaattoriksi

Etelä-Savon hyvinvointialueen sd. valtuustoryhmän aluekoordinaattorin tehtävään on valittu lukiolainen Saara Laukkanen Savonlinnasta. Saara aloittaa aluekoordinaattorin tehtävässä 2.5. Saaralla on nuoresta iästä huolimatta kokemusta erityisesti nuorisovaltuustossa toimisesta niin Savonlinnan kaupungissa kuin hyvinvointialueellakin. Saara on toiminut myös vaalipäällikön tehtävissä kevään 2023 eduskuntavaaleissa. Hyvinvointialueen demariryhmä saa Saarasta innokkaan työntekijän, jonka vahvuuksiin kuuluu erityisesti tuntemus hyvinvointialueesta, käytännön toiminnan järjestelyjen hoitamisesta sekä viestinnästä.  

”Odotan innolla työn aloittamista. Olen pitkään jo unelmoinut työstä, jossa pääsen tekemään luovaa työtä, vaikuttamaan sekä kehittämään toimintaa. Etelä-Savon hyvinvointialueen SDP:n valtuustoryhmä on vielä minulle täynnä tuttuja, joiden kanssa on mukava päästä työskentelemään ja tekemään yhteistyötä. Pääsemme varmasti oppimaan toisiltamme paljon!”- Saara Laukkanen.

Saaran vastuulla on Etelä-Savon sd. Valtuustoryhmän toiminnan tukeminen, tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelyt sekä ryhmän viestintä. Tehtävä on määräaikainen ja voimassa vuoden 2023 loppuun asti.

Onnea Saaralle valinnasta!  

Lisätietoja antaa 

Jussi Tauriainen 

Toiminnanjohtaja 

Kaakkois-Suomen Sosialidemokraatit ry

Jussi.tauriainen@sdp.fi 

0400 570 555