Kevätpiirikokouksen julkilausuma

Ajankohtaista

Kaakkois-Suomen Sosialidemokraatit ry:n kevätpiirikokouksen julkilausuma 25.4.:

HALLITUS KYSYMYKSEN RATKAISEE HALLITUSOHJELMAN SISÄLTÖ
SDP:n kansanliikkenä on vahvasti oltava puolustamassa heikommassa asemassa olevia, pienituloisia, palkansaajia, lapsiperheitä ja eläkeläisiä. Riippumatta siitä, onko puolue oppositiossa vai hallituksessa tinkimätön työ ihmisten arjen parantamiseksi jatkuu.

Kaakkois-Suomen Sosialidemokraattien mielestä hallitusvastuusta voidaan keskustella, mikäli tavoitteitamme voidaan riittävässä määrin sijoittaa hallituksen ohjelmaan.
 
HYVINVOINTI KUULUU KAIKILLE

Vaalikentillä kannettiin suurta huolta palveluiden heikentymisestä sekä ihmisten eriarvoistumisesta.  Suomalaisen hyvinvoinnin rapautuminen on pysäytettävä ja tehtävä tarvittavat korjaukset.

Peruspalvelut ja hyvinvointi kuuluvat kaikille, ei vain heille, joille ne ovat rahalla ostettavissa. Ikäihmisten ja lapsiperheiden toimeentulo, työttömyys, peruspalveluiden saatavuus sekä omaishoitajien asema ovat meille keskeisiä kysymyksiä, joiden eteen on välittömästi ryhdyttävä työskentelemään.

KATSE YHDESSÄ TULEVAAN
Sosialidemokraattisille arvoille, kuten heikompien puolustamiselle, on edelleen vahvasti tarvetta. Oman joukkomme on nyt katsottava vahvasti tulevaan, tiivistettävä rivejään ja piirrettävä ihmisille vahvempi kuva siitä, miten arvojemme mukaista yhteiskuntaa tulevaisuudessa rakennetaan.