Haemme aluekoordinaattoria osa-aikaiseen työtehtävään Etelä-Karjalan hyvinvointialueen valtuustoryhmälle.

Kaakkois-Suomen Sosialidemokraatit Ry on SDP:n piirijärjestö, joka vastaa SDP:n toiminnasta Kaakkois-Suomen alueella. Nyt haemme joukkoomme uusista haasteista innostuvaa yhteistä aluekoordinaattoria osa-aikaiseen työtehtävään Etelä-Karjalan toimialueelle. Tehtävä on määräaikainen.  

Aluekoordinaattorin tehtäviin kuuluu 

  • Etelä-Karjalan sosialidemokraattisen aluevaltuustoryhmän ja muun aluehallinnon sosialidemokraattisen toiminnan välinen koordinointi 
  • yhteydenpito eri toimijoiden ja sidosryhmien välillä 
  • alueen sosialidemokraattisen valtuustoryhmän viestintä 
  • muut alueen toimintaa tukevat tehtävät kuten erilaisten tilaisuuksien, tapahtumien ja kokousten suunnittelu ja järjestäminen.  

Aluekoordinaattori työskentelee tiiviissä yhteistyössä Etelä-Karjalan hyvinvointialueen sosialidemokraattisen aluevaltuustoryhmän sekä Kaakkois-Suomen piiritoimiston kanssa. Tehtävä vaatii myös ilta- ja viikonlopputöitä sekä jonkin verran liikkumista Etelä-Karjalan alueella.  
  

Toivomme: 

  • hyviä yhteistyötaitoja  
  • sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa  
  • itsenäistä työotetta  
  • katsomme eduksi sosialidemokraattisen arvomaailman omaamisen, sote-alan asiantuntemuksen ja viestinnällisen erityisosaamisen muun muassa sosiaalisen median hallinnan   

Aluekoordinaattorin työaika on osa-aikainen ja sisältää 14 tuntia työtä viikossa. Työskentely on mahdollista Lappeenrannan työväenyhdistyksen tiloissa Lappeenrannan keskustassa, myös etätyö on osittain mahdollista. Työsuhde on määräaikainen ja alkaa 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan. Työsopimus on voimassa 31.5.2025 asti. Työsuhteessa noudatamme Järjestötoimitsijoiden Liiton JTL:n työehtosopimusta.  

Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 22.1.2023 mennessä jussi.tauriainen@sdp.fi  Haastattelut järjestetään viikolla 4 etäyhteyksin. 

Lisätietoja voi tiedustella ajalla 9–13.1. klo 13–16 sekä 16–20.1. klo 13–14. 

Jussi Tauriainen 

Toiminnanjohtaja 

0400 555 570  

Sekä 

Ville Hokkanen 

SDP:n aluevaltuustoryhmän pj  

0400 904630