Ajankohtaista

SDPshared image on Instagram

Hallitus teki puoliväliriihessä huoltajakorotuksen perheellisille opiskelijoille, hyvä niin. Iso kuva on kuitenkin varsin toinen. Ensin hallitus leikkasi opiskelijoiden opintotuesta 86 euroa kuukaudessa ja sen jälkeen antoi puoliväliriihessä perheellisille opiskelijoille 75 euron huoltajakorotuksen. Lopputulos = perheellinen opiskelija saa 11 euroa vähemmän opintotukea kuin vuonna 2015. Näin tehdään oikeaoppinen silmänkääntötemppu. #opiskelija #huoltajakorotus #perhe #puoliväliriihi #silmänkääntötemppusosialidemokraatit

Sosialidemokraatit SDPshared photo on Facebook

Hallitus teki puoliväliriihessä huoltajakorotuksen perheellisille opiskelijoille, hyvä niin. Iso kuva on kuitenkin varsin toinen. Ensin hallitus leikkasi opiskelijoiden opintotuesta 86 euroa kuukaudessa ja sen jälkeen antoi puoliväliriihessä perheellisille opiskelijoille 75 euron huoltajakorotuksen. Lopputulos = perheellinen opiskelija saa 11 euroa vähemmän opintotukea kuin vuonna 2015. Näin tehdään oikeaoppinen silmänkääntötemppu.Sosialidemokraatit SDP

Timo Harakkashared tweet on Twitter

SOS jakaa lisää menoja ja ministerinsalkkuja ja tekee *seuraavalle* hallitukselle miljardileikkauksia. Tulkaa pois,Suomi ansaitsee parempaa.

Antti Rinneshared tweet on Twitter

Hallitus jää kauas työllisyystavoitteestaan. Illan uutinen: Kolme uutta ministeriä. Lopputulos on työllisyyden suhteen pettymys.

Ville Skinnarishared tweet on Twitter

Miljardi Soten tietojärjestelmiin on hyvä sijoitus, jos se käytetään uusin avoimiin järjestelmiin - ei upoteta rahoja vanhaan eli Apottiin.

Maria Guzeninashared image on Instagram

#suomi100 näyttely avattu Euroopan neuvoston yleiskokouksessa Strasbourgissa! Sataan vuoteen mahtuu paikoin vaikeaakin historiaa, mutta eteenpäin on menty. Tehdään seuraavista sadasta vieläkin hienompi menestystarina.maria_guzenina

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Suomen rahapajan juhlarahoissa siis kuvataan mm. sisällissodan teloitusta ja Välimereen hukkunutta pakolaislasta. Todella mauton farssi.

Sosialidemokraatit SDPshared link on Facebook

- Kansalaissodan teloituksia kuvaava Suomen itsenäisyyden juhlaraha on vastenmielinen ja täydellinen rimanalitus Suomen rahapajalta. Juhlarahan painaminen osoittaa täydellistä harkintakyvyn pettämistä niiltä tahoilta, jotka ovat vastuussa rahan suunnittelusta, sanoo SDP:n kansanedustaja Joona Räsänen.Sosialidemokraatit SDP

Jouni Backman Työväen urheiluliiton pääsihteeriksi

Ajankohtaista 08:58

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry on valinnut savonlinnalaisen Jouni Backmanin liiton pääsihteeriksi toimen nykyisen haltijan Janne Ollikaisen jäädessä vuodeksi vuorotteluvapaalle marraskuuna alussa.

”TUL on viime keväänä uudistanut strategiansa sekä tehnyt päätökset uudesta alueellisesta organisoitumisesta. Saamme Jounin avulla lisävahvistusta alkaneen muutoksen loppuun saattamiseen. On hienoa saada Jouni Backmanin vahva kokemus kansalaistoiminnasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta perinteikkään suomalaisen liikuntajärjestön käyttöön”, sanoo liiton puheenjohtaja Sirpa Paatero.

”On mukava palata TUL:n palvelukseen. Palata siksi, että olin jo vuonna 1982 TUL:n projektisihteerinä ja saman vuosikymmenen lopulla liiton nuorisojaoston puheenjohtajana. Suomalainen liikuntajärjestötoiminta on monin tavoin tuttua pitkältä ajalta, mm. kuuden vuoden kaudesta Nuori Suomi ry:n puheenjohtajana. Aktiivisena kuntourheilijana on hienoa päästä käytännössä toteuttamaan TUL:n uutta vahvaa strategiaa ja edistämään suomalaisten hyvinvointia ” ,toteaa Jouni Backman.

Vuodeksi vuorotteluvapaalle jäävä Janne Ollikainen on toiminut TUL:n pääsihteerinä tammikuusta 2010 asti. ”Viime talvena vedettyjen liiton strategiaprosessin ja alueellisen toiminnan uudistamiseen tähtäävän prosessin läpivienti olivat vaativia, mutta päätösten jälkeen itselle heräsi halu vetää henkeä. Hienoa, että suomalaisessa työelämässä on vuorotteluvapaan kaltainen mahdollisuus”, sanoo Ollikainen.

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry on valtakunnallinen liikuntajärjestö, jonka tavoitteena edistää suomalaisten elinikäistä harrasteliikuntaa sekä amatöörikilpaurheilua kansallisesti ja kansainvälisesti. TUL ry:llä on jäsenenä yli 700 aktiivisesti toimivaa suomalaista liikunta- ja urheiluseuraa.

Lisätietoja:puheenjohtaja Sirpa Paatero puh.050 512 1602

Jouni Backman 0405882569