Ajankohtaista

SDPshared image on Instagram

Hallitus teki puoliväliriihessä huoltajakorotuksen perheellisille opiskelijoille, hyvä niin. Iso kuva on kuitenkin varsin toinen. Ensin hallitus leikkasi opiskelijoiden opintotuesta 86 euroa kuukaudessa ja sen jälkeen antoi puoliväliriihessä perheellisille opiskelijoille 75 euron huoltajakorotuksen. Lopputulos = perheellinen opiskelija saa 11 euroa vähemmän opintotukea kuin vuonna 2015. Näin tehdään oikeaoppinen silmänkääntötemppu. #opiskelija #huoltajakorotus #perhe #puoliväliriihi #silmänkääntötemppusosialidemokraatit

Sosialidemokraatit SDPshared photo on Facebook

Hallitus teki puoliväliriihessä huoltajakorotuksen perheellisille opiskelijoille, hyvä niin. Iso kuva on kuitenkin varsin toinen. Ensin hallitus leikkasi opiskelijoiden opintotuesta 86 euroa kuukaudessa ja sen jälkeen antoi puoliväliriihessä perheellisille opiskelijoille 75 euron huoltajakorotuksen. Lopputulos = perheellinen opiskelija saa 11 euroa vähemmän opintotukea kuin vuonna 2015. Näin tehdään oikeaoppinen silmänkääntötemppu.Sosialidemokraatit SDP

Timo Harakkashared tweet on Twitter

SOS jakaa lisää menoja ja ministerinsalkkuja ja tekee *seuraavalle* hallitukselle miljardileikkauksia. Tulkaa pois,Suomi ansaitsee parempaa.

Antti Rinneshared tweet on Twitter

Hallitus jää kauas työllisyystavoitteestaan. Illan uutinen: Kolme uutta ministeriä. Lopputulos on työllisyyden suhteen pettymys.

Ville Skinnarishared tweet on Twitter

Miljardi Soten tietojärjestelmiin on hyvä sijoitus, jos se käytetään uusin avoimiin järjestelmiin - ei upoteta rahoja vanhaan eli Apottiin.

Maria Guzeninashared image on Instagram

#suomi100 näyttely avattu Euroopan neuvoston yleiskokouksessa Strasbourgissa! Sataan vuoteen mahtuu paikoin vaikeaakin historiaa, mutta eteenpäin on menty. Tehdään seuraavista sadasta vieläkin hienompi menestystarina.maria_guzenina

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Suomen rahapajan juhlarahoissa siis kuvataan mm. sisällissodan teloitusta ja Välimereen hukkunutta pakolaislasta. Todella mauton farssi.

Sosialidemokraatit SDPshared link on Facebook

- Kansalaissodan teloituksia kuvaava Suomen itsenäisyyden juhlaraha on vastenmielinen ja täydellinen rimanalitus Suomen rahapajalta. Juhlarahan painaminen osoittaa täydellistä harkintakyvyn pettämistä niiltä tahoilta, jotka ovat vastuussa rahan suunnittelusta, sanoo SDP:n kansanedustaja Joona Räsänen.Sosialidemokraatit SDP

Jäsenvaalin tulos

Ajankohtaista 06:35

Kaakkois-Suomen Sosialidemokraattien jäsenvaalikansanedustajaehdokkaista on päättynyt ja tulokset ovat selvillä. Vaalilla valittiin 14 kansanedustajaehdokasta. Piirihallitus täydentää listaa myöhemmin kolmella ehdokkaalla. Jäsenvaalin tulos ja ehdokaslista vahvistetaan Imatralla pidettävässä piirikokouksessa 25.10.2014.

Valitut kansanedustajaehdokkaat ovat jäsenvaalin tuloksen mukaisessa järjestyksessä seuraavat:

1. Jouni Backman (Savonlinna), 2. Sirpa Paatero (Kotka), 3. Jukka Kärnä (Imatra), 4. Anneli Kiljunen (Lappeenranta), 5. Suna Kymäläinen (Ruokolahti), 6. Pauliina Viitamies (Mikkeli), 7. Satu Taavitsainen (Mikkeli), 8. Harri Helminen (Kouvola), 9. Ninni Taavitsainen (Kotka), 10. Sari Melkko (Kouvola), 11. Anna-Kristiina Mikkonen (Savonlinna), 12. Teppo Järnstedt (Kotka), 13. Teemu Hirvonen (Savonlinna), 14. Jarkko Harjumaaskola (Hamina)

LISÄTIETOJA:
Sanna Koskenranta
toiminnanjohtaja
Kaakkois-Suomen Sosialidemokraatit ry
sanna.koskenranta@sdp.fi
p. 0400 570 555